söndag 26 april 2015

Livet är bra fint

Åh, vår helg har varit jättebra. Vi hade en lugn kväll hemma i fredags, sen for vi till Arcus för fyndmarknad på lördagen. Det var första gången vi var där och oj vad med människor och prylar det var! Det annonseras som Sveriges största och det kan jag tänka mig. Det kommer till och med bussar med folk från Finland! Har man barn är det riktigt bra för det säljs väldigt mycket barnprylar. Vi kom hem med fyra klädesplagg, sju böcker, en sorteringslåda, en liten helikopter i trä och en smörlåda (den var till oss, inte till Manfred). Vi köpte även en Hokus Pokus-stol. Jag kunde bara inte hålla mig då den endast kostade 100:-! Den är gammal och i behov att en ordentlig rengöring, men de jag har sett som är till salu kostar flera hundralappar. Vi får se om vi säljer den vidare eller behåller den som lekstol. Vi behöver ju ingen barnstol egentligen.
Det känns bra att köpa allt sånt här begagnat. Så många barnsaker används väldigt lite och står sedan oanvänt. På det här sättet kommer det till användning många gånger om och vem vet, de kanske används tills de är helt obrukbara. Använts tills de är helt slut!


Superretro!


På kvällen åt vi middag (supergod vietnamesisk mat) hos Björn och Annika. Så otroligt trevligt och skönt att få en lugn kväll med vänner. Efter middagen for vi ner till Skellefte till Johans föräldrar och där har vi spenderat söndagen. Vi gick ut till havet och grillade lite korv, åt god mat och fick barnpassningshjälp. Nu är vi hemma igen och imorgon börjar en ny arbetsvecka för Johan. Alltid lite tungt att behöva inse att vi inte kan vara hemma båda två alla dagar, men det är i alla fall bättre efter helger som denna.







//

2 kommentarer:

Mamma Fia sa...

Något helt sprojlans nytt iofs och inte till söt-bebis heller... men ändå - HUR fina är inte dessa??? http://shopeu.ecco.com/se/sv/ecco/ecco-cayla_4723412/5340487

Åsa sa...

Väääldigt fina